Update mei 2019

CSN-activiteiten afgelopen maand

Sollicitatie
Hoewel de sollicitatie de nodige paniek met zich meebrengt, houden wij de moed er in. Tot nu toe hebben we één persoon die zich volgend jaar wil gaan inzetten voor CSN, waar we ontzettend blij mee zijn! Maar één persoon maakt geen bestuur, dus ook de aankomende periode zijn we nog hard op zoek naar opvolgers. Mocht je interesse of vragen hebben, dan kun je ons altijd mailen of appen!

Kranslegging
Ook dit jaar mocht CSN namens alle christelijke studenten in Nijmegen een krans leggen tijdens de herdenking op 4 mei. Het was een mooie herdenking, waar we allemaal stil konden staan bij hoe belangrijk vrijheid en vrede zijn. Ook was het een goede herinnering dat zowel vrede als vrijheid niet vanzelfsprekend zijn. Wij willen jullie aanmoedigen om in deze maand de wens voor vrede en vrijheid voor iedereen mee te nemen in jullie gebeden.

Borrelen met BOCS
Maandag 6 mei is het CSN-bestuur afgereisd naar Utrecht om onze collega’s te ontmoeten! We hebben kennisgemaakt met BOCS, het christelijke koepelbestuur van Utrecht. Het was een gezellige avond en het was erg interessant om te horen welke invulling zij geven aan het bestuur-zijn.

USR

Op dit moment is de USR met veel lopende zaken bezig. Het Strategisch Plan bespreken we deze cyclus uitgebreid en hier zal dan de volgende cyclus over gestemd worden. Doordat we hier mee bezig zijn, zijn er verder weinig andere beleidsstukken.
Binnen de USR wordt er geschreven aan een notitie over loopbaanoriëntatie en een notitie over buitenwerkplekken. Ook zijn we zo tegen het einde van het jaar bezig met het afronden van de vele verschillende projecten die door het jaar heen gelopen hebben.
Verder is er een docent gevonden voor de minor voor besturen. Hij start in november en de bestuurders van volgend jaar kunnen zich hiervoor inschrijven.

Oproepjes

Wil jij de nieuwe studenten een warm en hartelijk welkom heten in Nijmegen tijdens de introductie? Vind je het leuk om mee te helpen bij het organiseren van een viering? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ook dit jaar organiseert CSN samen met de Studentenkerk de introductieviering, jouw hulp is hard nodig! Heb je interesse of vragen? Mail dan naar vicevoorzitter@csnijmegen.nl

Belangrijke data komende maand

22 mei: Buurten bij de Buren Quo Vadis
12 juni: Pinkstermaaltijd in de Villa van Schaeck